Televizor LED VORTEX, 48 cm, LED-V19ZH8DC, HD – TV ieftin din gama 2015

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze un televizor ieftin venim cu o recomandare din gama 2015, este vorba de modelul VORTEX LED-V19ZH8DC, un TV pe cat se poate de ieftin pe care il recomandam persoanelor fara pretentii, nu este SMART, nu are o diagonala mare dar vine cu un pret foarte mic, as putea spune ca este unul din cele mai ieftine televizoare LED existente pe piata din Romania.

Se pare ca tehnologia LCD a cam disparut de pe piata IT de la noi, luandu-i locul tehnologia LED care vine cu foarte multe plusuri, un consum de energie scazut, o luminozitate mai buna si o durata de viata mai mare.

Design-ul este unul placut, cu o rama neagra si cu un picior de sustinere standard, cum spuneam si mai sus ca este un televizor pentru cei care nu sunt pretentiosi, pentru cei ce doresc un TV pentru bucatarie sau pentru un dormitor mai mic, as putea spune ca este ideal si pentru camera copilului.

VORTEX LED-V19ZH8DC

VORTEX LED-V19ZH8DC vine cu o diagonala de 48 cm, are o rezolutie 1366 x 768 HD si un timp de raspuns mai mult decat bun, discutam aici despre 5 ms (insesizabil), cu acest timp putem sa folosim acest televizor si pe post de monitor pentru calculator. Display-ul se mai evidentiaza prin luminozitatea de 200 cd/mp si prin aspectul imaginii 16:9, de asemenea mai putem remarca si contrastul de 500:1.

Sunetul are o putere de iesire de 2×10 W, nu este puternic insa suficient atat pentru emisiunile preferate cat si pentru canalele audio. Pe partea de conectivitate ma bucura faptul ca vine cu mufa HDMi, asa ca imi pot conecta mereu PS3-ul la acest televizor, desi este un TV ieftin avem atat USB 2.0 cat si Slot CI, 1 x Audio in si SPDIF Coaxial.

Este clar ca nu se poate compara cu un televizor care cost dublu, insa daca doriti un televizor ieftin cu garantie de 2 ani si cu tehnologia LED, atunci modelul VORTEX LED-V19ZH8DC este o alegere perfecta din aceste puncte de vedere. Spor la cumparaturi!

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB