Televizor Smart Android LED Sony, 108 cm, 43W755C, Full HD – BRAVIA® face cunostinta cu Android TV™

Din gama televizoarelor Smart Android LED Sony, face parte si modelul 43W755C, fratele mai mic, pentru ca exista si varianta cu diagonala mai mare, respectiv 126 cm. Dar eu nu am nevoie de o diagonala atat de mare, pentru ca locuinta mea nu este atat de incapatoare. Am incercat sa vizualizez un Sony 43W755C pe peretele din sufrageria mea si imaginea imi tot revine in minte, asa incat cel mai probabil voi achizitiona acest tv. Apropo de fratele sau mai mare, Sony 50W755C l-am vazut la un prieten apropiat si mi-a placut tare mult.

Smart Android LED Sony, 108 cm, 43W755C exceleaza in toate domeniile pentru care a fost proiectat: design, imagine, sunet, aplicatii smart. Da, rama si piciorul de sustinere atat de subtiri atrag prin eleganta si stil, insa ce ma intereseaza pe mine in primul rand, este ceea ce se afla dincolo de designul sau impresionant, ce poate efectiv acest model.

Datorita caracteristicilor de imagine superioare din punct de vedere calitativ, Sony 43W755C reda o imagine perfecta in cel mai mic detaliu. Cu o rezolutie de 1920 x 1080 si un unghi de vizibilitate 178/178, X-Reality Pro si Motionflow XR800, calitatea imaginii ramane spectaculoasa indiferent de continutul pe care il reda televizorul.

Sony 43W755C

Cat despre sunet, nu ma astept de la Sony decat la lucruri nemaipomenite. Echipat cu mai multe functii superioare, cum ar fi Clear Phase Speaker si Dolby Digital Plus si Pulse, televizorul Sony 43W755C ajunge sa redea sunetele armonios si cu mare precizie.

Sony 43W755C este relativ usor, are putin peste 10 kg, dimensiuni de 962 x 602 x 179 mm si mi se pare excelent in conditiile in care sunt zile cand prefer sa ma uit la televizor sau sa joc direct in dormitor si atunci imi iau tv-ul si plec.

Are un consum relativ redus, doar de 55W. Telecomanda este inclusa in pret, iar garantia este de 2 ani, cu posibilitate de extindere pana la patru ani. Cred ca tehnologia se va dezvolta extrem de mult si in urmatorii 4 ani asa incat prefer sa economisesc banii pentru o posibila garantie extinsa si poate peste 4 ani voi achizitiona un tv din acea generatie (in cazul in care vor exista probleme).

Din punct de vedere al conexiunilor disponibile, televizorul Android Smart Sony 43W755C se conecteaza la retea prin WI-Fi Integrat, are trei porturi USB 2.0 si patru porturi HDMI. Se pot conecta diverse device-uri pentru transfer de fisiere si documente (de exemplu laptop, tableta, smartphone, HDD, stick USB).

Datorita acestor avantaje si a celorlalte functii de calitate, voi opta cu siguranta pentru Smart Android LED Sony, 108 cm, 43W755C.

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB