Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55CX670E, 4K Ultra HD – diagonala mare cu rezolutie 4K

Cauti un televizor foarte ieftin cu functii basic? Atunci rasfoieste paginile site-ului nostru unde sigur vei gasi mai multe oferte ce merita luate in considerare.

Cauti un televizor inteligent foarte bun?

Atunci indreapta privirea catre noul televizor Panasonic TX-55CX670E, dotat cu cea mai noua tehnologie actuala in materie de rezolutie si anume 4K Ultra HD. 4K inseamna o rezolutie de patru ori mai buna decat inregistreaza televizoarele conventionale. Nu stiu exact cum s-au facut aceste calcule, insa iti pot garanta ca vei simti cu ochiul liber, inca de la primele imagini ca imbunatatirea este semnificativa. Si nu vei mai dori sa te desprinzi apoi de ecranul televizorului.

Panasonic TX-55CX670E intelege pe deplin care este scopul principal al unui televizor si anume: sa aiba o imagine buna. Iar el are o imagine excelenta, cu nuante multiple si combinatii uimitoare ce ne duc parca pe alte taramuri.

Fascinati de aceasta imagine splendida, haideti sa vedem mai departe ce gasim cu o carcasa frumos ingrijita, cu rama ingusta si picior atat de elegant.

verifica-pret

Diagonala displayului este de 139 cm, o suprafata foarte mare ceea ce ma face sa spun ca as vedea acest televizor mai ales intr-un living spatios folosit de o familie, un cuplu sau o persoane cu multi prieteni. Unghiul de vizibilitate este atat de bun incat pot privi mai multe persoane la televizor, din mai multe colturi si fiecare sa se bucure de aceeasi calitate a imaginii. Rezolutia tv-ului Panasonic TX-55CX670E este de 3840 x 2160 pixeli.

Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55CX670E, 4K Ultra HD

Regasim pe panoul din spate un tuner digital DVB-T/T2/C, un player media si o multitudine de porturi si intrari utile pentru a lega televizorul de alte dispozitive si echipamente externe cu scopul de a partaja continut de pe acestea. Ma refer mai ales ls poze, filmulete, muzica si alte fisiere disponibile pe tablete, telefoane smart sau stickuri usb care pot fi rapid accesate de catre interfata televizorului inteligent.

Pentru ca tot discutam despre un televizor inteligent, trebuie sa spunem ca acesta va permite sa navigati rapid pe internet, ca are o interfata cu aplicatii usor de utilizat si de inteles. Veti gasi apoi pe televizor foarte multe posibilitati de setari pentru imagine si sunet, dar si configurari personalizate (cum ar fi sa asezati in pagina de start exact acele aplicatii de maxim interes pentru dumneavoastra).

Punctul slab pe care il gasesc acestui televizor este ca nu permite experiente tridimensionale, pentru ca nu este 3D. Trebuie sa recunoastem insa ca nu toti utilizatorii sunt interesati de aceasta tehnologie mai ales ca in cele mai multe cazuri, televizoarele 3D (avand aceleasi performante tehnice si calitati de imagine si sunet) au preturi mai mari.

Garantia oferita de producator pentru acest televizor Panasonic TX-55CX670E este de 5 ani. Grabeste-te acum sa prinzi oferta limitata!

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB