Televizor LED Smart 3D Panasonic, 139 cm, TX-55CS630E, Full HD – design placut si pret accesibil

Daca va place sa petreceti mult timp privind la televizor, vizionand filme, emisiuni tv, seriale, ascultand muzica si navigand pe internet, televizorul Panasonic TX-55CS630E ar putea fi ceea ce cautati. Reprezinta varful de gama a celor de la Panasonic, un model cu o diagonala foarte mare, Smart 3D cu rezolutie Full HD.

Desi nu beneficiaza de rezolutie 4K UHD, asa cum ne-am fi putut astepta, aceasta varianta este putin mai accesibila la pret pentru ca vine doar cu rezolutie Full HD. Oricum imaginile reproduse sunt extrem de frumoase, naturale si vii. Poate cel mai important lucru este ca veti avea posibilitatea de a vedea filme si emisiuni de divertisment in format tridimensional. Experienta 3D pe care v-o ofera acest televizor face sa intrati rapid in mijlocul actiunii, indiferent de continutul rulat, asta pentru ca televizorul dispune de tehnologii inovatoare prin care continutul 2D este convertit rapid in 3D. Chiar daca ne-am fi asteptat sa gasim in colet macar o pereche de ochelari 3D, iata ca acest lucru nu se intampla, motiv pentru care va fi necesar sa-i achizitionati separat (cam la 100 lei/ perechea).

verifica-pret

Tipul ecranului Panasonic TX-55CS630E este LED, ceea ce face ca puterea consumata de televizor sa fie mai mica in comparatie cu un vechi tv LCD sau chiar CRT. De fapt, acesta este unul din motivele pentru care utilizatorii se hotarasc sa inlocuiasca vechiul televizor cu unul LED.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 139 cm, TX-55CS630E, Full HD

Cat despre calitatile sale audio putem spune ca are la baza un sistem de sunet cu doua boxe integrate, fiecare avand o putere de 10W. Dolbly Digital Plus si VR-Audio True Surround sunt functii ce definesc calitatea premium a sunetului redat.

Displayul are o diagonala mare de 139 cm, respectiv 55inch si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Unghiul de vizibilitate este excelent chiar daca te uiti la ecran din puncte diferite, iar High Contrast si Active Backlight Control reprezinta calitati video speciale ce subliniaza o imagine fara cusur, indiferent de continut (filme, muzica, jocuri, emisiuni tv).

Tunerul DVB-C /T/T2 este incorporat, la fel ca si playerul media ce va permite sa accesati si sa vedeti pe ecranul mare al televizorului filme, poze si muzica direct de pe un stick usb montat in portul aferent. Nu unul, ci doua porturi USB sunt diponibile pe acest televizor. La fel intalnim 3 porturi HDMI si intrarile deja consacrate video composite, Scart (pentru conectarea unor dispozitive audio-video) si component, folosit pentru transmisia semnalului video analog.

Televizorul Panasonic TX-55CS630E masoara 1242 x 719 x 56 mm fara stand, are 19 kg, il puteti aseza pe un perete sau pe o masuta caci are picioruse de sustinere foarte elegante. Alegeti-l acum la un pret special si cu garantie 5 ani!

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB