Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic, 139 cm, TX-55CR430E, 4K Ultra HD – imagine de nota 10

Am tot vorbit despre televizoare smart Panasonic, insa de aceasta data vreau ca toti ochii sa fie pe un model deosebil fabricat de acelasi brand, ca sa ramanem in aceeasi atmosfera, aceeasi calitate si fiabilitate unica, in care ne incredem pe buna dreptate si datorita unei extindeti de garantie gratuite, de la 2 anila 5 ani (verificati acum oferta curenta).

Pentru ca televizoarele curbate reprezinta noua moda in materie de tv-uri Smart, nici Panasonic nu putea trece cu vederea aceasta cerinta din partea publicului larg. Asa ca a creat noul tv Panasonic TX-55CR430E, un Smart TV 3D cu rezolutie 4K Ultra HD si cea mai mare diagonala disponibila pe un Panasonic smart tv in majoritatea magazinelor online din Romania.

verifica-pret

Forma curbata ofera noi experiente de vizualizare. Displayul este subtire insa pare si mai ingust datorita formei curbate. Are o eleganta aparte si un rafinament deosebit motiv pentru care va fi cu siguranta apreciat de toti cei care va trec pragul casei. Fie ca este folosit de utilizatorul casnic sau de o companie in scopul desfasurarii activitatii de business, acest televizor este o adevarata bijuterie.

Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic, 139 cm, TX-55CR430E, 4K Ultra HD

Displayul este de 139 cm, adica 55inch si are o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Unghiul de vizibilitate este larg motiv pentru care puteti privi din mai multe colturi din camera iar imaginea va ramane la fel de buna. Panoul LED minimizeaza consumul de energie fiind foarte eficient.

Televizorul Panasonic TX-55CR430E are player media incorporat pentru partajarea datelor si fisierelor de pe dispozitive externe (exemplu flash usb), precum Slot CI+ si tuner DVB-T/T2/C pentru receptionarea posturilor de televiziune in format digital. Pe partea de conectica, obsrvam ca vine bine echipat: cu un numar mare de 4 porturi HDMI, 3 USB 2.0, dar si intrarile Video composite component si Scart utile pentru a conecta diverse echipamente audio-video. Ne intoarcem putin la HDMI pentru a sublinia ca aveti la dispozitie HDMI 2.0 prin care puteti conecta dispozitive externe cum ar fi un Blu-ray sau o consola de jocuri si va veti putea bucura de o calitate necomprimata a imaginilor. Rezolutia 4K Ultra HD arata exceptional cu HDMI 2.0.

Telecomanda este inclusa in pachet, arata bine, are o forma ce o face sa fie usor de tinut in mana si butoane simplu de accesat. Alte caracteristici speciale ce merita mentionate sunt posibilitatea de a bloca accesul copiilor la tv, Hotel Mode, Sleep Timer si Browserul Web ce se misca minunat.

Cu tot cu stand televizorul Panasonic TX-55CR430E masoara 1232 x 775 x 344 mm, dar este compatibil vesa si puteti sa-l urcati pe un perete, cu ajutorul unui suport special disponibil separat.

Cu toate ca este un televizor 3D, ochelarii nu sunt inclusi in pachet.

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB