Televizor LED Smart 3D Panasonic, 126 cm, TX-50CX700E, 4K Ultra HD – ceva de vis

Daca va doriti un televizor excelent cu diagonala mare care sa fie deopotriva 3D si sa fie configurat cu cea mai in voga rezolutie de la ora actuala, 4K Ultra HD va spun secretul: Panasonic TX-50CX700E.

Iata de ce il consider o buna investitie:

Panasonic este un producator japonez ce ofera o calitate incontestabila produselor pe care le ofera spre vanzare. Aceasta afirmatie este sustinuta si de sutele de pareri pozitive lasate de persoane care au testat sau au cumparat deja un televizor semnat de acest brand.

verifica-pret

Panasonic TX-50CX700E se remarca in primul rand printr-o imagine foarte buna, pe care as putea sa o descriu doar folosind superlative. Este realmente o adevarata placere sa vizionezi un film pe un astfel de ecran. Iar acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte rezolutiei 4K UHD, o tehnologie moderna ce aduce performante deosebite. Aparut in 2015, Panasonic TX-50CX700E dispune de o diagonala de 126 cm care inseamna 50 inch. 3840 x 2160 este rezolutia sa in pixeli. Local Dimming este o functie de optimizare a imaginii prin care nuantele de negru sunt astfel redate pentru a crea o imagine cat mai naturala. Contrastul este mult imbunatatit iar atunci cand scenele sunt intunecate detaliile sunt mai usor de sesizat. Acest lucru sporeste placerea vizualizarii filmelor. Pe de alta parte Super Bright Panel reuseste sa opereze pe partea de luminozitate si sa transforme imaginile astfel inca sa aiba o claritate si o dinamica mult mai bune.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 126 cm, TX-50CX700E, 4K Ultra HD

TV Anywhere/In-House TV Streaming sunt functii speciale ce va permit sa priviti la tv in casa sau in afara, respectiv sa puteti inregistra filmele si emisiunile favorite cand nu sunteti acasa ca sa le puteti vizualiza mai tarziu. In acest sens puteti folosi un smartphone sau o tableta.

In afara de calitatile video excelente, mentionam si existenta unui sistem audio la baza caruia stau doua difuzoare de cate 10W. Oricum, aveti posibilitatea sa conectati un Sistem extern Home Cinema, iar rezultatul va fi uimitor. Pentru conectare acestui sistem Home Cinema, dar si a altor dispozitive externe, exista pe panoul din spate al televizorului o serie de conectori utili. Pe langa 3 USB-uri, regasim si 3 HDMI-uri, Scart, Component si composite, Card SD, Slot CI+. Pentru conectarea la internet, wireless-ul functioneaza foarte bine. Nu lipseste playerul media cu ajutorul caruia puteti vedea direct pe televizor un film de pe un stick usb.

Televizorul este si 3D, insa pretul nu include nicio pereche de ochelari. Se livreaza cu garantie extinsa gratuita de la 2 ani la 5 ani iar daca doriti sa beneficiati de aceasta promotie deosebita, verificati acum termenul limita al campaniei.

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB