Televizor LED Smart 3D Panasonic, 123 cm, TX-49CX740E, 4K Ultra HD – extrem de elegant

Un deliciu vizual – asa putem defini in doar 3 cuvinte noul televizor Panasonic TX-49CX740E. Si pentru ca 3 cuvinte nu sunt de ajuns pentru a-i scoate in evidenta calitatile premium si performantele, vom discuta in continuare despre el.

Panasonic TX-49CX740E este recomandat in primul rand de catre clienti iar acest lucru este foarte important caci spune multe despre modul in care utilizatorii au primit calitatile si performantele sale. Vorbim despre un televizor LED SMART, 3D si pe deasupra 4K Ultra HD in conditiile in care ne raportam la un display foarte mare de 123 cm, respectiv aproape 50 inch.

Arata minunat, cu rama inchisa la culoare, slim, cu detalii linii curbe si un picior metalic subtire dar foarte solid si fiabil. Fie ca il veti aseza pe o masuta de televizor in living sau ca preferati sa fie asezat mai sus pe un perete, cu siguranta veti aprecia designul sau impresionant.

verifica-pret

In afara de faptul ca este un tv ce va permite sa traiti experiente tridimensionale (dar trebui sa cumparati separat ochelari caci nu sunt inclusi in pret), un alt avantaj imens il reprezinta cea mai noua rezolutie pe care o regasim pe toata gama premium de televizoare smart si anune 4K UHD. Aceasta imbunatateste semnificativ rezolutia si va permite accesul la milioane de combinatii de culori atat de vii, luminoase si atractive incat par ireale. In afara de calitatea premium a imaginii si a sunetului, ce au la baza tehnologii inovatoare high-end, remarcam faptul ca tv-ul Panasonic TX-49CX740E se misca rapid pe internet, ca puteti opera usor si intuitiv cu telecomanda prin meniul sau (chiar daca este diferit de ceea ce intalnim pe majoritatea tv-urilor smart). Va permite sa interconectati continutul cu alte dispozitive ca smartphone-uri, camere foto si tablete.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 123 cm, TX-49CX740E, 4K Ultra HD

Panasonic TX-49CX740E dispune de mai multe porturi USB si HDMI, iar recomandarea este sa utilizati un cablu HDMi de calitate superioara caci acest lucru se va simti in modul cum este afisata imaginea. Combinati acest televizor minunat cu un sistem home cinema performant si veti avea in final parte de cele mai tari experiente chiar la dumneavoastra acasa.

Playerul media functioneaza impecabil iar daca veti viziona filme blue-ray veti fi captivat de calitatea imaginii. Cu My Home Screen puteti sa va personalizati pagina de pornire si sa accesari rapid programele favorite. TV Anywhere va permite sa accesati televizorul din orice colt si sa inregistrati emisiunile preferate. Iar lista functiilor speciale nu se termina aici.

Experimentati chiar la dumneavoastra acasa o multitudine de posibilitati si performante. Pretul bun si garantia de 5 ani de zile ar trebui sa va convinga ca merita sa-l cumparati.

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB