Televizor LED Smart 3D Panasonic, 121 cm, TX-48CX400E, 4K Ultra HD – imagine de poveste

Conform statisticilor in 2015 jumatate din televizoarele vandute au fost smart tv-uri. Nu cred ca va mira acest lucru din moment ce si dumneavoastra sunteti in cautarea celui mai bun raport calitate- pret pentru un televizor inteligent.

Iar daca doriti un ecran mare care sa bifeze cele mai noi performante si functii, e pacat sa nu aruncati un ochi peste modelul Panasonic TX-48CX400E. Am zis ca bifati cele mai noi functii cu acest tv, pentru ca este led, are rezolutie 4K ultra HD si in plus va permite sa vizualizati filme, emisiuni si programe in format 3D. Conversia aceasta este foarte reusita pe acest model, calitatea este uimitoare datorita in primul rand adancimii imaginilor si excelenta reprezentare a culorilor, luminozitatii si contrastului.

verifica-pret

Din pacate, pretul televizorului nu include si o pereche de ochelari in acest scop, insa puteti sa-i cumparati ulterior, nu sunt atat de scumpi, pretul se invarte in jur de 100 lei.

La toate acestea adaugam un ecran mare de 121 cm. Rezolutia UHD 4K este de patru ori mai buna in comparatie cu ceea ce gasiti pe televizoarele Full HD. Astfel, detaliile sunt mai clare iar culorile sunt mai naturale. Lucrurile din imagine au un aspect tridimensional mai solid, lucru care va face sa traiti senzatii mai puternice de adancime. Ati privit vreodata printr-un geam? Exact asa se simte atunci cand va uitati la un tv cu rezolutie UHD 4k.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 121 cm, TX-48CX400E, 4K Ultra HD

Ca design, Panasonic TX-48CX400E este un televizor care ne uimeste de la prima vedere pentru ca se observa interesul producatorului fata de cele mai fine detalii. Seamana destul de mult cu alte modele de televizoare pe care le regasim in oferta celor de la Panasonic, dar acest lucru inseamna ca brandul incearca sa mentina un design comun, calitativ si practic in acelasi timp.

Essential Apps va permite acces rapid si usor la o multitudine de aplicatii si programe dedicate chiar de pe tv. Accesul la internet se poate face direct prin wireless sau prin LAN. Browserul web functioneaza impecabil, fara intarzieri in redare. Pentru cea mai buna experienta multimedia, regasim pe acest televizor un port HDMI 2.0, conceput special pentru a permite redarea continutului UHD 4K la cea mai buna calitate. Imaginile nu sunt comprimate, din contra, beneficiaza de un contrast perfect armonizat cu o paleta larga de culori vii.

In concluzie, avantajele televizorului Panasonic TX-48CX400E sunt reprezentate de faptul ca este un Smart tv si 3D in acelasi timp, ca are rezolutie Ultra HD 4K pentru cea mai tare calitate a imaginii. Merita din plin invesitia.

Magazin 1Magazin 2Magazin 3
logo emag okEvoMAGelefant
Verifică preţVerifică preţVerifică preţ

Leave a Reply

*

Copyrighted.com Registered & Protected 
KVCD-TFRK-ABLL-E9RB